Welkom    Dagritme    Handelwijze    Informatie    Wie zijn wij    ContactWelkom.htmlDagritme.htmlHandelwijze.htmlInformatie.htmlContact.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5
 


Leidster en eigenaar ‘t Oerke

Drie jaar geleden heb ik veel geholpen bij het opstarten van Het Oerkind buitenschoolse opvang. Nu is het moment aangebroken om Het Oerkind uit te breiden met een peutergroep. Een taak waar ik erg naar uitgekeken heb en die me op het lijf geschreven is.

Ik heb zes jaar ervaring in de kinderopvang en twee jaar in het basisonderwijs. Hierdoor heb ik een flinke rugzak met ervaringen waar ik nu gebruik van maak op de peutergroep. Ik vind het heerlijk dat ik nu naast al mijn kennis ook al mijn creatieve en muzikale kwaliteiten in kan zetten op de peutergroep.


Helen van Engen- Wanders
Dolly SlinkmanTiemen van Engen- Wanders


Ouder-
commissie 

Stagiaires


Leidster

Ik ben de vaste hulp op de peutergroep. Samen met mijn man en mijn twee dochters woon ik in Bemmel. Ik heb 12 jaar ervaring in de kinderopvang en kom ‘t Oerke ondersteunen bij alle werkzaamheden op de groep. Ik kom met mijn jongste dochter Lotte, de peutergroep versterken.


Achterwacht en eigenaar Het Oerkind

Naast mijn eigen BSO ben ik achter de schermen veel bezig met ‘t Oerke.

Samen met Helen zorg ik ervoor dat onze visie en werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en in elkaar overlopen. Op deze manier is ‘t Oerke een mooie uitbreiding op Het Oerkind en kunnen kinderen gemakkelijk doorstromen van

‘t Oerke naar Het Oerkind.

 De oudercommissie
Ouders spelen ook een belangrijke rol binnen ‘t Oerke. Zij zijn expert op het gebied van hun kinderen. Ouders kunnen zich laten horen door zich aan te melden voor de ouder commissie. De oudercommissie bestaat momenteel uit 2 ouders. Zij behartigen de belangen van alle ouders van de kinderen op de opvang. Daarnaast zien we het ook als een plek waar leuke ideeën kunnen ontstaan en worden uitgewisseld met betrekking tot ‘t Oerke.
 Sabine Heijmen
Sabine is inmiddels een bekend gezicht bij ‘t Oerke. Ze begint dit jaar aan haar laatste studie jaar en hierbij loopt ze nog een jaar stage bij Het Oerkind en ‘t Oerke. Aankomend jaar zal Sabine bij ‘t Oerke op dinsdag en woensdag aanwezig zijn.